Våra lokaler främjar öppenhet och samarbete, och det är också så vi jobbar.

Viktiga värden för oss på Holstagårdsskolan är trygghet, trivsel, arbetsro och att våra barn och ungdomar når sina mål. Vi jobbar med det vi kallar ”det nära ledarskapet” där dialog mellan oss kollegor, föräldrar och elever är en naturlig del i vår vardag.

Holstagårdskolan är en av Helsingborgs stads skolor. Helsingborgs stads skolor består av drygt hundra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasieskolor.

I Helsingborgs stads skolor tror vi på ett kollegialt lärande mellan både verksamheter och kollegor och på ett smart resursoptimerat stöd. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag. Vi vill att du ska lyckas.

Som medarbetare på Holstagårdskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

Nyfiken på hur det ser ut hos oss? Häng med Janne Kristoffersson för ett besök på skolan och läs en kort intervju med honom här: