Råd och stöd

På Holstagårdsskolan finns det tillgång till skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog och kurator som eleverna kan vända sig till för att få råd och stöd. Vi har också tillgång till studievägledare som eleverna kan gå till för att få vägledning inför framtiden.

Elevhälsa

För att våra elever ska kunna utvecklas och lära sig så mycket som möjligt måste de må bra. Elevhälsan finns till för att stötta elever och skapa en trivsam miljö i skolan. Till oss kan eleverna komma med alla sorters problem, stora som små. Vi har tystnadsplikt.

Skolläkare

Christina Lindgren har tidsbeställd mottagning på skolan.

Skolsköterska

Louise Wikman, skolsköterska
Louise.Wikman@helsingborg.se

Skolkurator

Anna Larsson, skolkurator
anna.larsson3@helsingborg.se

Skolpsykolog

Daniel Bramberger
Daniel.Bramberger@helsingborg.se

Studievägledning

Studie- och yrkesvägledare

Gunilla Ahlstedt är vår studie- och yrkesvägledare. Hon arbetar med vägledning, information om yrkesval, utbildning, praktisk arbetslivsorientering och entreprenöriellt lärande.

Gunilla finns på skolan tisdagar och torsdagar 07:30-16:00.
Varannan fredag (ojämn vecka) 07:30-12:30.

gunilla.ahlstedt@helsingborg.se