Så arbetar vi

I samtliga Helsingborgs stads skolor arbetar vi tillsammans för att ge våra barn och elever de bästa förutsättningarna för framtiden.

Hos oss ska alla barn kunna läsa och skriva efter sitt första skolår och räkna efter sitt andra. Varje barn har en personlig utvecklingsplan som är framåtsyftande, där behov och utvecklingsområden står i fokus. Regelbunden återkoppling och uppföljning är en naturlig del i vår verksamhet. Vi har nolltolerans mot mobbning och arbetar dagligen med att stärka våra barns självkänsla och tron på den egna förmågan. Detta är våra löften till barnen i Helsingborgs stads skolor.

På dessa sidor kan du läsa om hur vi konkret arbetar med Helsingborgs stads skolors löften på Holstagårdsskolan.